Voziček
 ()

Garderobne omare s skladišča v 1-2 tednih

Blago Vam dostavimo, kadar Vi to želite. V primeru, da vaš prostor še ni pripravljen za opremo, lahko Vaše nove omare počakajo pri nas.


3-letna garancija

Nudimo Vam popolno 3-letno garancijo (ne velja za ključavnice), garancijo za naknadna ponaročila ter hitro odpravljanje morebitnih težav. Poleg tega, izkušeni sodelavci in ekipa pridejo do Vas in v primeru okvare, brezplačno in hitro popravijo. Na voljo so seveda tudi po preteku garancijskega roka.


10-dnevna možnost menjave

Včasih se zgodi, da stranka šele ob dostavi ugotovi, da je kupila napačen tip omare. V tem primeru jo lahko v 10 dneh od nakupa zamenjate za drug model.


Večno jamstvo za odkup

Garantiramo Vam, da bodo garderobne omare kupljene pri nas, vedno ohranile določeno vrednost. Na vašo zahtevo jih lahko spet odkupimo od vas. Pri tem pa je cena odvisna od trenutnega stanja omare.


Odkup rabljenih garderobnih omar

Pri metaloBoxu imate možnost za odkup rabljeni garderobnih omaric. Enostavno jih lahko zamenjate po ugodnimi pogoji. Vaše rabljene omare bomo brezplačno ocenili ter izdelali ponubo, ki je ne boste mogli zavrniti.


Servis in rezervni deli

Pri nas je izključeno, da v primeru izgube kateregakoli dela, garderobne omarene bi mogli več uporabljati. Zagotavljamo Vam rezervne dele za omare, kupljene pri nas, za minimalno dobo 5 let. V primeru opustitve prodaje določenega artikla, se lahko zagotovijo le rezervni deli iz obstoječe zaloge. Po porabi zaloge, nova naročilo niso več mogoča.


Montaža artiklov

Ne samo, da vam dostavimo omare, tudi zmontiramo jih. Naši sodelavci brezplačno vnesejo in postavijo omare na svoje mesto in odnesejo odvečni material, ki več ni potreben. Vi pa nimate nobene skrbi, samo prevzamete ključe omar in jih uporabljate.


Najem garderobnih omar 

Potrebujete večje številko garderobnih omar le za kratek čas (sezonsko delo)? Se ne morete dokončno odločiti, ali bi kupili garderobne omare? Vas moti misel, kaj narediti z viškom garderobnih omar? Veliko število naših partnerjev koristi ugodnosti metaloBox najema garderobnih omar.