Voziček
 ()

Manipulacija in skladiščenje v proizvodnji

Kako s skladiščenjem in manipulacijo blaga izboljšati produktivnost in učinkovitost v proizvodnji?

Povečanje produktivnosti in učinkovitosti v proizvodnji;

Ste razmišljali o učinkovitejšem manipuliranju in skladiščenju blaga v proizvodnji? Uporaba profesionalnega delavniškega pohištva in vozičkov ni le stroškovno učinkovita, temveč tudi povečuje produktivnost in izboljšuje delovne pogoje.

Z logističnega vidika je vsekakor priporočljivo. Naj vam pokažemo, zakaj!

Skladiščenje

MetaloBox omare s posodicami za shranjevanje ponujajo učinkovito rešitev za shranjevanje orodja ali drugih manjših delov na zelo organiziran način. To zagotavlja, da imate pri roki vedno vse, kar potrebujete, in zlahka tudi vse najdete. Naše EXPERT omare s posodicami za shranjevanje so popolna rešitev, da se znebite nereda in primerno organizirate delo.

Če morate shranjevati težke stvari, so STRONG omare odlična alternativa, resnično robusten, profesionalen izdelek, primeren za vsako proizvodnjo. Te omare so zgrajene tako, da so zanesljive tudi pri najtežjih delih.

Obstaja pa nekaj delovnih področij, kjer uporabljena orodja zahtevajo dodatno globino ali širino za samo shranjevanje. Zaradi svoje globine lahko v DEEP omare brez težav shranite večje orodje, velike škatle in zaboje.

Serija POISON ustreza vsem predpisom o skladiščenju kemikalij, barv, strupenih snovi, robustna izdelava in 3 točkovno zaklepanje pa poskrbita za potrebno varnost. Perforacije v kotih vrat omogočajo konstantno prezračevanje, police z visokim robom pa nudijo še dodatno zaščito pred izlitjem tekočin.


Manipulacija

Fizični premik blaga z enega območja na drugo je lahko naporna naloga. Uporaba skladiščnih vozičkov ne povečuje le mobilnosti, ampak tudi produktivnost. Če lahko opremo enostavno premaknete, jo imate vedno pri roki, po uporabi pa jo enostavno postavite nazaj na svoje mesto.

V evropskem merilu, nas večina podjetij pozna po naših metaloBox garderobnih omarah , se pa z leti uveljavljajo tudi naši drugi izdelki, saj vse razvijamo s strastjo in strokovnim znanjem, kar se vedno pokaže v končnem rezultatu. V zadnjih 25 letih smo si vedno prizadevali nenehno izboljševati naše izdelke in storitve, da bi bili najbolj praktični za naše stranke.

Za več koristnih nasvetov nam sledite na Facebooku ali pobrskajte po naši spletni strani!