Voziček
 ()

2023/08/29

4 nasveti za izbiro pravih regalov

Učinkovitejša izraba prostora z uporabo regalov

Najboljša izraba prostora - vodnik za pomoč pri iskanju popolnih regalov

Ste se kdaj vprašali, kako bi lahko bili učinkovitejši pri postavitvi regalov in shranjevanju na vašem delovnem prostoru? Si želite da se regali ujemajo s slogom in videzom pisarne? Na tržišču je na voljo široka paleta industrijskih in pisarniških regalov, toda preden se odločite, je vedno vredno razmisliti o dejavnikih, kot so teža, velikost, količina in prostor, ki je na voljo za opremo, ki jo želite shraniti.

1. Teža opreme, ki jo je treba shraniti

Skladiščni regali za delavnice in skladišča morajo prenesti večje obremenitve - do nekaj sto kilogramov. Serija regalov na klik RACK je praktična in izredno enostavna za uporabo, kar cenijo vsi naši uporabniki. Naš najbolj prodajan izdelek RACK 2000/400 s svojo nosilnostjo 750kg je zasnovan za maksimalen izkoristek in več kot zadošča za shranjevanje fasciklov. Ponujamo vam tudi posebno različico regala, namenjenega skladiščenju pnevmatik. Za lažjo pisarniško opremo in shranjevanje v mapah pa vam ponujamo številne omare in predalnike.


2. Količina in velikost predmetov

Nekateri predmeti zahtevajo posebne rešitve za shranjevanje. Za shranjevanje većjih stvari, vam priporočamo naše regale RACK 2000/500 z globino 520mm. Če morate shraniti večje količine, je potrebno poleg teže upoštevati tudi potrebno globino police. Pri nas imate na voljo različne globine polic, tako da lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam!

3. Značilnosti prostora

Zelo pomembno je, da pri načrtovanju regalov pustite dovolj prostora za premikanje med posameznimi regali. Za manjše prostore vam priporočamo ozko, prostorsko bolj varčno pohištvo, ali regale ki segajo vse do stropa.

4. Mobilnost

Priporočljivo je tudi, da razmislite ali boste police večrat prestavljali po višini, saj vam v tem primeru vsekakor priporočamo regale sistema na klik.


Pisarna ali delovni prostor mora biti funkcionalen in enostaven za upravljanje, da ustvarite varno in učinkovito delovno okolje, v katerem se počutite udobno. S pravo vrsto regalov in namensko zasnovo lahko povečate zmogljivost shranjevanja. V zadnjih 25 letih smo si vedno prizadevali nenehno izboljševati naše izdelke in storitve, da bi bili najbolj praktični za naše stranke.

Ne glede na to, ali iščete industrijske ali pisarniške regale, jih boste zagotovo našli tukaj - vlagajte v prihodnost vašega podjetja že danes!