Voziček
 ()

Top 5 nasvetov za izbiro garderobnih omaric

Učinkovitejša izraba prostora v garderobi

Kako opremiti prostor v garderobi?

Glede na to, ali bo garderoba na delovnem mestu, v šoli, telovadnici ali športni dvorani, je smisleno izbrati pravilen tip omare. Poleg različnih možnosti shranjevanja morajo omarice nuditi tudi praktično in prijetno uporabniško izkušnjo.

1.Prava zasnova garderobnega prostora

Pomislite na prostor, v katerem bodo omarice, kakšna oprema, predmeti in dragocenosti bodo shranjen v njih? Izbrani tip ne sme biti premajhen, vendar tudi ne prevelik. Pomembno je razmisliti, ali potrebujete prostor za zimske plašče in čevlje. Na primer, če predvidevate, da boste le občano shranili zimski plašč, ni potrebno izbrati najširšega modela, če pa potrebujete dodatno funkcionalnost za shranjevanje veliko majhnih predmetov, je bolje razmisliti o dodatnih policah. Prizadevati si morate za izbiro najbolj optimalne različice, ki bo zadoščala vsem vašim željam. Izbrati morate tudi najprimernejšo omarico glede na velikost in material (kovina ali les). Predstavljajte si mokro, vlažno sobo v katero postavite leseno omaro za leto dni...ni najboljša odločitev, kajne?

2.Garderoba ne sme biti prenapolnjena

Garderobne omare naredijo prostor bolj udoben, prostoren in dobro izkoriščen, kljub temu da je v njem zadržuje naenkrat več oseb, na voljo pa imate še ostale dodatke. Polica za čevlje, nameščena na klopi, za vedno reši težavo s pospravljanjem čevljev, na stenske obešalnike pa lahko obestite plašče, ki ponavadi ležijo povsod.


3. Pomislite na svojo garderobo kot na skupni prostor

Garderoba je prostor, kjer lahko ljudje klepetajo, se družijo.. Zato ustvarite pravo okolje za to: postavite funkcionalne klopi, kjer lahko ljudje nekaj časa sedijo, barvna vrata omarice pa bodo prostor naredile še bolj prijeten. Da ne omenjamo nasmehov na otroških obrazih šolskih otrok, ko je garderoba izbrana prav za njih.


4. Pomislite na čiščenje garderobe

Če boste izbrali omaro s poševno streho, uporabniki ne bodo več mogli odlagati stvari na vrhu, hkrati pa bo čiščenje dosti lažje, saj se prah ne bo več nabiral. Galvanizirano podnožje bo zagotovo podaljšalo življensko dobo vaših omaric– čiščenje pod omarico pa bo postalo enostavno. Z uporabo garderobnih prekatnikov, bodo vaši čevlji vedno lepo pospravljeni. Z zunanjim držalom za brisače se brisače zlahka posušijo, tako da v omarici ali sami sobi ne bo prihajalo več do plesni.

5. Optimalna izraba prostora

Naredite garderobni prostor še udobnejši! S PLUS garderobno omaro z ločenim predalom za obutev in sediščem lahko dobite vse v enem.

Optimalno opremljena garderoba zagotavlja občutek udobja in pripadnosti, ki bo zagotovo poganjal vaše podjetje naprej. Oglejte si našo ponudbo!