Voziček
 ()

7 dejavnikov za pametno pisarniško shranjevanje

Spoznajte več o pametnih rešitvah za shranjevanje in izboljšajte učinkovitost svoje pisarne!

Vas je že kdaj motilo neurejeno shranjevanje datotek ali izgubljanje časa z iskanjem rezervnih pisal ali map v pisarni?

Izboljšajte svojo uporabo prostora! - učinkovito shranjevanje v pisarni

Učinkovita in organizirana raba prostora v pisarni je bistvena za zagotavljanje produktivnosti in nemotenih delovnih procesov. Pametne rešitve za shranjevanje – kot so vgradne stenske površine, rešitve pametnih vrat, viseče omare za dokumente, regalni sistemi in pisarniške predalne enote – vam pomagajo optimalno izkoristiti prostor ter hitro in enostavno najti opremo, dokumente in druge predmete. Odkrijte, kako lahko svojo pisarno spremenite v organizirano, funkcionalno in navdihujoče delovno okolje s temi praktičnimi idejami!

Rešitev arhiviranja z urejanjem po predalih: iztegnite roko in vzemite mapo.

1.) Ko je pisarniški prostor majhen

Če želite učinkovito izkoristiti vsako površino, potem je praktično, da svoje stene zapolnite s posebnimi sistemi. Naši seriji SLIDE in SLIDE PUT ON vam omogočata maksimalno shranjevanje po celotni površini sten.

2.) Ko je prostor omejen

Če ima pisarna omejen prostor za premikanje, potem je vredno izbrati pametne rešitve vrat. Drsna vrata (SLIDE), rolo vrata (ROLO) in omara brez vrat (OPEN) zagotavljajo učinkovito shranjevanje brez zavzemanja prostora v pisarni.

3.) Ko morate hitro najti dokumente

Če morate določen dokument najti takoj in je bistveno, da je delovno okolje dobro organizirano, potem so kartotečne omare za viseče mape odlična izbira. Idealna vrsta je serija FILE, ki je enostavna za uporabo in omogoča hiter dostop do vaših map.

4.) Ko vam ni treba skrbeti za ključavnice

Če je vse, kar potrebujete, preprosto shranjevanje, vendar je pomembno, da imate takojšen dostop, potem so sistemi polic lahko prava rešitev. Naša serija polic RACK je praktična in enostavna za uporabo.

5.) Ko potrebujete stvari pri roki

Pisarniški predalniki vam pomagajo, da imate vse bistvene stvari pri roki, saj jih lahko postavite tik ob mizo. To praktično alternativo shranjevanju ponuja naša serija enot CONTI OFFICE

6.) Ko je veliko oken

Če želite izkoristiti prostor pod okni, potem je vredno izbrati nizke pisarniške omare.

7.) Če razmišljate o razdelitvi prostora


Poleg dobrega shranjevanja boste morda potrebovali tudi dobro urejen pisarniški prostor. Shranjevalne enote z višino 1000 mm ali 1400 mm, kot sta naši seriji LIGHT 1400 in LIGHT MINI, so odlične tudi za razdelitev prostora v večjih pisarnah.

Ne pozabite, če želite ustvariti produktivno pisarniško okolje za svojo zaposlene, rabite optimalno izkoriščen prostor, enostaven dostop in dobro organizacijo. Kliknite na povezavo za več podrobnosti in izberite rešitve za pisarniško shranjevanje, ki ustrezajo vašim potrebam!